Известие

Collapse
No announcement yet.

Капак на клапаните алфа 155 1.6 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Капак на клапаните алфа 155 1.6 тс

Здравейте ,имам следното питане .......понеже ми се спука капака на клапаните (метален) .........та питането ми е може ли да сложа пластмасовия от 156 1.6 тс .....един приятел ми го подари ,дали ще стане на моята ....еднакви ли са ?
    Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
    Ники
    Дани

Добре де, щом като вече са ти го подарили, значи е в теб капака - какво ти пречи просто да пробваш ???
    Освен това,ако и на вид не са еднакви, отговора пак идва от само себе си ...
    Но все пак ми се струва че 16v моторите са еднакви, така че пробвай директно !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Моторът на 155 16 клапановия е с метален капак. Първите 156-ци с 1.6 16 мотор са пак с този капак. Ако е метален, ще стане според мен!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщение
        Здравейте ,имам следното питане .......понеже ми се спука капака на клапаните (метален) .........та питането ми е може ли да сложа пластмасовия от 156 1.6 тс .....един приятел ми го подари ,дали ще стане на моята ....еднакви ли са ?
        А проверила ли си гарнитурата на пластмасовия капак колко струва в магазина

Отделно да не говоря сега на изуст ако си с голямото казанче за водата а вероятно си с такова май някъде опираше капака, но това найстина на изуст го казвам.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 11:03.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Моята 155 е 1997 от последните е ,питам да ли ще стане пластмасовия защото за да го сравня по добре ,трябва да махам моя а той е спукан и съм го лепил.......иначе на външен вид е като моя металния ........въпроса е дали ще стане ....а за гарнитурата съм проверил същата е като за металния капак ......ако някой се е сблъсквал с размяната на тези капаци да пише ......ако пък не стане ще се взима метален
          Ники
          Дани

Comment

Моята 155 е 1997 от последните е ,питам да ли ще стане пластмасовия защото за да го сравня по добре ,трябва да махам моя а той е спукан и съм го лепил.......иначе на външен вид е като моя металния ........въпроса е дали ще стане ....а за гарнитурата съм проверил същата е като за металния капак ......ако някой се е сблъсквал с размяната на тези капаци да пише ......ако пък не стане ще се взима метален
            В грешка си с гарнитурата само да кажа, ако твоята е сменявана скоро и си купиш метален втора употреба ще ти доиде на цената на гарнитура за пластмасовия която е по дебела Пак казвам мисля че си с голямото казанче на водата и пластмасовия капак има шанс да опира в него и инжекторите но за това вече не съм сигурен.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

ок ще видя да го сравня с металния ....то друг вариант да разбера няма
              Ники
              Дани

Comment

М'че т'ва ти го предложихме още в началото на темата ... защо бяха нужни толкова приказки ?!?
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ми сега се реших
                  Ники
                  Дани

Comment

ми сега се реших
                    Какво стана колега с пластмасовия капак гледам метален си почнал да издирваш.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

не са еднакви ............намерил съм метален
                      Ники
                      Дани

Comment

Working...
                      X